KURSSIT, HEVOSAJOPALVELUT, VANKKURIVAELLUKSET, muut työt

Hevosen maastakäsittelykurssit

Hevosten käsittelykurssit 50 €/hlö, jos vähintään 2 osallistujaa. Suosittelen kaikille, joilla on ollut ongelmia hevosten käsittelytaidoissa, ja jotka luulevat, että ”vika” on hevosen. Todellisuudessa ongelmat ovat ihmisten, eivät hevosten. Meidän on siis kommunikoitava hevosen kanssa siten, että ongelmiin tulee ratkaisuja. Käsittelykursseja tilattavissa myös asiakkaiden omille talleille. Kysy lisää emailitse.

Kavionvuolukurssit

Tuulia Karppinen

Kaviokurssit 50€ / hlö, sis. teuraskavioilla harjoittelua ja kylliksi erilaisia vuoluvälineitä ja erilaisia hevosia kurssin ajaksi niin vasen- kuin oikeakätisille. Voit ottaa oman hevosesi kurssille mukaan niin vuolemme samalla. Kavionvuolukursseille saa tulla kuunteluoppilaaksi ja katsomaan hintaan 25 € / hlö jos ei vuole tai tuo omaa hevosta vuoltavaksi.

Eläinlääkärit ovat tarkastaneet ja hyväksyneet kavionvuolentatyylimme, ja kaikki eläinlääkärit ovat myös tervetulleita oppimaan lisää tästä luonnonmukaisesta vuolentatavasta. Pääosin hevoset ovat aina kengättömiä, mutta hyvin liukkailla keleillä ajohevosilla on kengät ja hokit väliaikaisesti talven ohjelmapalveluiden ajan.

Kengittäjätkin ovat tervetulleita oppimaan luomuvuolentaa, ja tästä on hyötyä varmasti monelle kengittäjälle! Suosittelen kaikille hevosen omistajille, jotka ovat kärsineet esim. kaviokuumeisten, liike- ja asentovirheisten hoitamisista, myös hengitystieongelmaisista hevosista.

Vuolut muille talleille kursseineen tilattavissa tai palkkatyönä, km-korvaukset ja hevosmäärän mukaan, sekä helppojen vuoltavien, tai hankalan hevosen lisä, jos hevosesi ei pidä jalkojaan kunnolla paikoillaan tai nosta vuoluun.

Maatalouslomittajan työt ja C-kortilla ajot TES:n mukaisella palkalla tai 2,50 € / km vuokratulla kuorma-autolla+kuskin palkka. Ammattipätevyys suoritettu ja eläinten kuljettajakurssi käyty.

Henkilökunnan virkistyspäivät, vankkuri-, reki-, kärryohjelmapalvelut sekä hääajot hevosilla

Virkistyspäivät sisältävät myös muita ohjelmapalveluita, esim. melonta-ratsastus -yhdistelmäretket!

MUUT TYÖT JA TILAUKSET:

Hääkuvauksiin / muihin kuvauskeikkoihin hevoset tai hevonen, km-korvaukset + tuntipalkka 1,50€ / km ja 35 € / h / hevonen etukäteen maksettuina

Häämatkalaisille yksityiset hevoskeikat, kysy lisää emailitse

  • VANKKURIVAELLUKSET
  • HÄÄAJOT + HÄÄSEURUEEN HEVOSAJOT TALONPOIKAISKÄRRYINEEN SEKÄ ANTIIKKISILLA HIENOILLA KÄRRYILLÄ
  • REKIAJOT PORUKOILLE JA PERHEILLE SEKÄ LAPSILLE
  • HIITTI- JA VALMENNUSAJOT RAVUREILLE iltaisin Mäntyvaaraan / lähelle Rovaniemeä
  • POLTTARIPORUKOIDEN KEIKAT
  • Maatalouslomittajan ja bussikuskin sekä teurasajo-, hevosten ja nautojen siirtoajot, poroajokuskin yms. työt tilauksesta erikseen sovittaessa verokortilla, C+D ja BE sekä ammattipätevyys ja eläinten kuljettajan kurssi suoritettu (CE syksyyn mennessä)
  • Myytävät tuotteet, kärryt ja hevoset, kysy lisää emailitse

Aloe vera -forever living -tuotteet kauttani

Mainokset