KURSSIT, HEVOSAJOPALVELUT, VANKKURIVAELLUKSET, muut työt

Hevosen maastakäsittelykurssit

Hevosten käsittelykurssit 50 €/hlö, jos vähintään 2 osallistujaa. Suosittelen kaikille, joilla on ollut ongelmia hevosten käsittelytaidoissa, ja jotka luulevat, että ”vika” on hevosen. Todellisuudessa ongelmat ovat ihmisten, eivät hevosten. Meidän on siis kommunikoitava hevosen kanssa siten, että ongelmiin tulee ratkaisuja. Käsittelykursseja tilattavissa myös asiakkaiden omille talleille. Kysy lisää emailitse.

Kavionvuolukurssit

Tuulia Karppinen

Kaviokurssit 50€ / hlö, sis. teuraskavioilla harjoittelua ja kylliksi erilaisia vuoluvälineitä ja erilaisia hevosia kurssin ajaksi niin vasen- kuin oikeakätisille. Voit ottaa oman hevosesi kurssille mukaan niin vuolemme samalla. Kavionvuolukursseille saa tulla kuunteluoppilaaksi ja katsomaan hintaan 25 € / hlö jos ei vuole tai tuo omaa hevosta vuoltavaksi.

Eläinlääkärit ovat tarkastaneet ja hyväksyneet kavionvuolentatyylimme, ja kaikki eläinlääkärit ovat myös tervetulleita oppimaan lisää tästä luonnonmukaisesta vuolentatavasta. Pääosin hevoset ovat aina kengättömiä, mutta hyvin liukkailla keleillä ajohevosilla on kengät ja hokit väliaikaisesti talven ohjelmapalveluiden ajan.

Kengittäjätkin ovat tervetulleita oppimaan luomuvuolentaa, ja tästä on hyötyä varmasti monelle kengittäjälle! Suosittelen kaikille hevosen omistajille, jotka ovat kärsineet esim. kaviokuumeisten, liike- ja asentovirheisten hoitamisista, myös hengitystieongelmaisista hevosista.

Vuolut muille talleille kursseineen tilattavissa: km-korvaukset ja hevos- ja oppilasmäärän mukaan vuolutaksa alk. 50 € / vuoltava + vuoluohjaus 1-1,5 h / hevonen ja oppilas max.

Hankalan hevosen lisä, jos hevoset ei pidä jalkojaan kunnolla paikoillaan tai nosta vuoluun, ja jos vuoluaikaa menee enemmän kuin 1,5 h / hevonen, veloitetaan 20-50 € lisämaksu 2 – 2,5 h asti / hevonen / oppilas.

Muut työt:

CE / DE suoritettavien ajoneuvojen ajot TES:n mukaisella palkalla tai toiminimellä 20 € / h + ALV. Ammattipätevyys sekä tavaraliikenteen, että henkilöliikenteen puolella ja eläinten kuljettajalupa / teurasajot.

KM-korvaukset Tuulian Scanialle 2,60 € / km siirtoajoon ohjelmapalveluiden yhteydessä.

Henkilökunnan virkistyspäivät, vankkuri-, reki-, kärryohjelmapalvelut sekä hääajot hevosilla

Virkistyspäivät sisältävät myös muita ohjelmapalveluita, esim. melonta-ratsastus -yhdistelmäretket!

 

 

  • VANKKURIVAELLUKSET
  • REKIAJOT PORUKOILLE JA PERHEILLE SEKÄ LAPSILLE
  • Myytävät tuotteet ja hevoset, kysy lisää emailitse