Leirit ja yli yön vaellukset

Tulossa uudet kevään ja kesän vaellusleirit. Leirit ovat vaellus- ja vuokrausleirejä suurimmaksi osaksi, ratsastusta 2-4 h päivässä ohjatusti sekä leiriruokailua, majoitus ja kuljetukset kuuluvat vaelluksiin ja leireihin. Ammattitaitoiset yli yön ratsastajat voivat ratsastaa myös noin 6-8 h / vrk. Majoitus riippuen ratsastusmatkojen pituudesta ja ratsastuspäivistä joko samassa, tai eri paikoissa. Kesällä on myös ratsastuskenttä käytössä lähtö- ja / tai paluutallin majoituspaikan pihassa.

Hintaesimerkkejä:

Leirit ma-pe 680 € / hlö sis. ruuat, majoituksen ja ratsastusta / ajoa tai hiihtoratsastusta talvisin 4 h / pv + kuljetukset Rovaniemeltä. Vankkurivaellukset erityistilauksesta. Leirisaunat ja hevosten uitto tai talvella asiakkaiden avantouinti- ja saunapalvelut kuuluvat kaikille yli yön vaelluksille ja leireille tuleville.

Vuokrausleirit 450 € sisältävät perusopastuksen leirin alussa ja puhelinpäivystyksen, sekä itsenäistä ratsastusta lähimaastoissa 2-4 h / pv, ruokailun vähintään kerran päivässä sekä kahdesti viikossa kaupassa käynnin kuljetukset, omia eväitä tulee ottaa mukaan vuokrausleirille.

Yli yön vaellukset, hinnat alk: 280 € 2 pv ja yksi yö, 380 € 3 pv ja kaksi yötä, yöpyminen / yöpymiset voivat olla maastossa.

Yli yön vaellukset ja leirit on oltava maksettuna vähintään kaksi viikkoa etukäteen, jotta ne voidaan toteuttaa, peruutusmaksu 100 € / keikka tai vaellus, jota ei palauteta ratsastajan peruessa tulonsa, ellei ole esittää lääkärin todistusta sairauden takia peruttaessa viikon sisällä.

Hox! Tuulialla ja Juhalla on vastuuvakuutus hevos- ja maatilan toimintaan, ratsastajat vastaavat itse vapaa-ajan vakuutuksistaan ja urheiluvakuutuksistaan sekä matkavakuutuksistaan.

Mainokset