Leirit ja yli yön vaellukset

Tulossa uudet kevään ja kesän vaellusleirit. Leirit ovat vaellus- ja vuokrausleirejä suurimmaksi osaksi, ratsastusta 2-4 h päivässä ohjatusti sekä leiriruokailua, majoitus ja kuljetukset kuuluvat vaelluksiin ja leireihin. Ammattitaitoiset yli yön ratsastajat voivat ratsastaa myös noin 6-8 h / vrk. Majoitus joko Pellossa, Patokoskella tai Marrasjärvellä ja Santavaarassa riippuen ratsastusmatkojen pituudesta. Kyselyt emailitse tuuliatyk@gmail.com

Hintaesimerkkejä:

1 yö ja 2 pv kertaa 4 h ratsastusta päivittäin + ruokailut yht. 250 € / hlö, min. kaksi osallistujaa tai yksi osallistuja 280 € / hlö. 2 yötä ja 3 pv kertaa 4 h ratsastusta päivittäin + ruokailut 350 € / hlö, min kaksi osallistujaa tai 380 € / yksi osallistuja.

Leirit parittomilla viikoilla ma ilta klo 16 alkaen -pe ilta klo 16-18 päättyen 650 € / hlö sis. ruokailut, majoituksen ja ratsastusta / ajoa tai hiihtoratsastusta talvisin 4 h / pv + kuljetukset Rovaniemeltä, osittain vuokrausleirit jos haluaa ratsastella itsenäisesti koko viikon 450 € / hlö kesät – talvet. Vankkurivaellukset erityistilauksesta, kyselyt emailitse. Leirisaunat ja hevosten uitto tai talvella asiakkaiden avantouinti- ja saunapalvelut kuuluvat kaikille yli yön vaelluksille ja leireille tuleville.

Yli yön vaellukset sekä yksityiset kuvauskeikat ja leirit oltava maksettuna kaksi viikkoa etukäteen, jotta ne voidaan toteuttaa, peruutusmaksu 100 € / keikka tai vaellus, jota ei palauteta ratsastajan peruessa tulonsa ellei ole esittää lääkärin todistusta sairauden takia peruttaessa viikon sisällä.

Hox! Tuulialla ja Juhalla on vastuuvakuutus hevos- ja maatilan toimintaan, ratsastajat vastaavat itse vapaa-ajan vakuutuksistaan ja urheiluvakuutuksistaan sekä matkavakuutuksistaan.

Mainokset