Leirit ja yli yön vaellukset

Kesän vaellusleirit 2 ensimmäisen vkon ajan kesäkuussa ja 2 ensimmäisen vkon ajan heinäkuussa:

Ratsastusta 2-3 h päivässä ohjatusti sekä leiriruokailua, majoitus ja kuljetukset Rovaniemen tai Pellon alueelta ennen ja jälkeen leirin.

Ammattitaitoiset yli yön ratsastajat voivat ratsastaa myös noin 6-8 h / vrk, jolloin menevät itsenäisesti 3 h jälkeisen ajan ohjeen mukaan. Majoitus riippuen ratsastusmatkojen pituudesta ja ratsastuspäivistä joko samassa, tai eri paikoissa. Osa leiripäivistä on myös itsenäistä ratsastusta ja hevosen hoitoa, ohjatut ratsastukset pidetään joko aamu- tai  iltapäivällä.

 

Hintaesimerkkejä:

Leirit ma iltapv/ ilta-pe iltapv/ ilta: 880 € / hlö sis. ruuat, kuljetukset. Vankkurivaellukset erityistilauksesta, voi valita vankkurit tai kärryt tai uittoratsastusta tavallisen maastovaelluksen sijasta. Mikäli samasta perheestä tai porukasta tulee vähintään 2 osallistujaa, on hinta 550e per vko.

Vuokrausleirit 680 € sisältävät perusopastuksen leirin alussa ja puhelinpäivystyksen, sekä itsenäistä ratsastusta lähimaastoissa 2-4 h / pv, ruokailun vähintään kerran päivässä sekä kahdesti viikossa kaupassa käynnin kuljetukset, omia eväitä tulee ottaa mukaan vuokrausleirille. Jos tulee 2 vuokrausleiriläistä vähintään samaan aikaan on hinta 380 e per vko ma-pe.

Yli yön vaellukset, hinnat alk: 290 € 2 pv ja yksi yö, 390 € 3 pv ja kaksi yötä, yöpyminen / yöpymiset voivat olla maastossa.

Yli yön vaellukset ja leirit on oltava maksettuna vähintään kaksi viikkoa etukäteen, jotta ne voidaan toteuttaa, peruutusmaksu 100 € / keikka tai vaellus, jota ei palauteta ratsastajan peruessa tulonsa, ellei ole esittää lääkärin todistusta sairauden takia peruttaessa viikon sisällä.

Hox! Tuulialla on vastuuvakuutus hevos- ja maatilan toimintaan, ratsastajat vastaavat itse vapaa-ajan vakuutuksistaan ja urheiluvakuutuksistaan sekä matkavakuutuksistaan.