Leirit ja yli yön vaellukset

Kesän vaellus- ja vuokrausleirejä suurimmaksi osaksi, ratsastusta 2-3 h päivässä ohjatusti sekä leiriruokailua, majoitus ja kuljetukset kuuluvat vaelluksiin ja leireihin. Ammattitaitoiset yli yön ratsastajat voivat ratsastaa myös noin 6-8 h / vrk. Majoitus riippuen ratsastusmatkojen pituudesta ja ratsastuspäivistä joko samassa, tai eri paikoissa. Leirit pidetään joko vkl, tai joka toinen vko eli parittomina viikkoina myös osittain viikoilla. Osa leiripäivistä on itsenäistä ratsastusta ja hevosen hoitoa tallimestarin kanssa, ohjatut ratsastukset pidetään joko aamu- tai iltapäivällä.

 

Hintaesimerkkejä:

Leirit parittomilla viikoilla ma ilta-pe ilta, mahdollista myös vkl asti: 680 € / hlö sis. ruuat, majoituksen ja ratsastusta / ajoa tai hiihtoratsastusta talvisin 2-3 h / pv + kuljetukset Rovaniemeltä. Vankkurivaellukset erityistilauksesta. Leirisaunat ja hevosten uitto tai talvella asiakkaiden avantouinti- ja saunapalvelut kuuluvat kaikille yli yön vaelluksille ja leireille tuleville. Osittain ohjattua ratsastusta, osittain tallitoimintaa ja ruokailua sekä itsenäistä ratsastusta tallin muun henkilökunnan kanssa.

Vuokrausleirit 480 € sisältävät perusopastuksen leirin alussa ja puhelinpäivystyksen, sekä itsenäistä ratsastusta lähimaastoissa 2-4 h / pv, ruokailun vähintään kerran päivässä sekä kahdesti viikossa kaupassa käynnin kuljetukset, omia eväitä tulee ottaa mukaan vuokrausleirille.

Yli yön vaellukset, hinnat alk: 280 € 2 pv ja yksi yö, 380 € 3 pv ja kaksi yötä, yöpyminen / yöpymiset voivat olla maastossa.

Yli yön vaellukset ja leirit on oltava maksettuna vähintään kaksi viikkoa etukäteen, jotta ne voidaan toteuttaa, peruutusmaksu 100 € / keikka tai vaellus, jota ei palauteta ratsastajan peruessa tulonsa, ellei ole esittää lääkärin todistusta sairauden takia peruttaessa viikon sisällä.

Hox! Tuulialla on vastuuvakuutus hevos- ja maatilan toimintaan, ratsastajat vastaavat itse vapaa-ajan vakuutuksistaan ja urheiluvakuutuksistaan sekä matkavakuutuksistaan.

Mainokset