Ratsastustunnit ja -retket

Ratsastustunnit paikan päälle tultaessa, ilman kuljetusta:

1 h ratsastus 45 €/hlö, 2-5 osallistujaa
2 h ratsastus 90 €/hlö, 2-5 osallistujaa, sis. eväät
4 h retki 165 € / hlö, 2-5 osallistujaa, sis. ruokailun

6h retki 185 € / hlö

Mikäli osallistujia on enemmän kuin 5, ratkaisee ratsastajien taso, voiko 6-7 lähteä kerrallaan maastoon, vai jaammeko ryhmät kahteen osaan, eli toisten ratsastaessa on toisille muuta ohjelmaa / ruokailua, jonka jälkeen sama toteutuu toisin päin.

Tarjous: joka 7. ratsastuskerta on ilmainen vakiokävijöille, koskee myös vakiovuokraajia, kysy alennuskorttia paikanpäälle tultaessa

Kuvaaja Amar Taha

Kuvaaja Amar Taha

Yhden tunnin ratsastustunnit voidaan suunnitella myös maastoesteitä, koulu- ja istuntaharjoituksia varten. Yhden tunnin tuntilaisia tarvitaan vähintään kaksi osallistujaa, jotta tunti pystytään pitämään.

Muuta

Kesäisin hevosten uitto- tai kahluumahdollisuuksia lähijokien tai järvien alueilla. IMG_6181

Talvisin mahdollisuus hiihtoratsastukseen tai lumilaudan pitämiseen hevosen perässä.

Rekiajot talvisin  tilauksesta, muutama kerrallaan mahtuu rekeen, ja toisille on ohjelmaa nuotiolla. Lasten synttäreiden sekä työyhteisöjen virkistyspäivät, kyselyt emailitse.

Hyvä tietää:

  • Nuotioeväät valmistamme asiakkaan ruokavaliot huomioiden, joten ilmoittakaa erityisruokavaliot 2 h tai yli 2 h kestäville retkille jo varausta tehdessä.
  • Tuulialla on vastuuvakuutus, ratsastajat vastaavat itse omista vapaa-ajan ja urheiluvakuutuksistaan.
  • Peruuttamatta jätetyistä, varatuista tunneista, jotka eivät ole toteutuneet veloitetaan 20 € toimistokulumaksu, joten jos et pääse tulemaan ratsastustunnille, ole ystävällinen ja peru viimeistään vuorokautta ennen, tai toimita erillinen lääkärintodistus äkillisestä sairastumisesta viikon sisällä.
Mainokset